Vanliga frågor

Köp och betalning

Hur hanteras mina personuppgifter?

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Hur avslutar jag mitt abonnemang?

Abonnemanget avslutas med automatik då din licenstid har löpt ut om du inte aktivt valt att förlänga. Vill du avsluta abonnemanget innan licenstiden har löpt ut så kontaktar du oss här.

Hur köper jag flera licenser?

Du kan köpa flera licenser genom att kontakta oss här.

Kan jag bli medlem i Svenska Narkotikapolisföreningen för att få tillgång till hela portalen?

Medlemskap i Svenska Narkotikapolisföreningen kan bara erhållas av den som är anställd inom rättsväsendet.

Om kunskapsplattfomen

Är kunskapsplattformen anpassad för mobil?

Ja. Du kan använda kunskapsplattformen i din mobiltelefon eller läsplatta.

Hur får jag tillgång till innehållet?

Önskar du tillgång till en enskild licens kan du köpa en licens som ger dig behörighet att logga in under en tid om ett år. Vill du därefter förnya din licens så kan du förlänga köpet. Om du vill ha tillgång till branschanpassad utbildning, utbildning för rättsväsendet, eller önskar köpa ett större antal licenser gör du det genom att kontakta oss här.
Medlemmar i SNPF har fri tillgång till portalen och har fått ett användarkonto tilldelat. Registreringslänk till ditt medlemskonto ska ha kommit till din epost. Om du är medlem men inte har fått någon inbjudan till kunskapsplattformen, så kontakta oss på support@snpf.org så hjälper vi dig!

Varför finns kunskapsplattformen?

Narkotikan och andra drogers skadeverkningar är ett problem som blir vanligare i vårt samhälle. Vi inom Svenska Narkotikapolisföreningen vill dela med oss av vår kunskap för att ge alla en möjlighet att bättre möta dessa problem. Vi vill även stärka förmågan inom ANDT-området för dig som vill arbeta förebyggande. Vi erbjuder en plattform som informerar och utbildar inom ämnesområdena narkotika och dopning och här kan du öka dina kunskaper om dessa droger. Vi som utbildar är några av Sveriges främsta experter på området.

För vem finns kunskapsplattformen?

Kunskapsplattformen riktar sig till alla som vill veta mer om ämnesområdena narkotika och dopning och särskilt för dig som arbetar förebyggande inom ANDT-området. Den här plattformen innehåller olika typer av utbildningspaket och nivåer som är anpassade för just dina behov.

Vilket utbildningspaket kan jag få?

Kunskapsportalen innehåller ett baspaket som alla kan ta del av. Men portalen innehåller också anpassade paket som riktar sig mot olika branscher. Vissa delar är anpassade för de som utbildar personal som ska arbeta i rättsväsendet. Föreningens medlemmar har tillgång till alla delar i portalen.

Vad består kunskapsplattformen av?

Kunskapsplattformen består av en grundutbildning i narkotika med filmade föreläsningar och kunskapskontroll. Efter genomförd grundutbildning erhåller du ett kunskapsbevis i form av ett diplom. Utöver detta innehåller plattformen fördjupade föreläsningar, fri litteratur för nedladdning samt litteratur som går att beställa. Plattformen innehåller också Svenska Narkotikapolisföreningens unika samlade artikelarkiv med sökfunktion.

Om SNPF

Vilka är Svenska Narkotikapolisföreningen?

Svenska Narkotikapolisföreningen är en ideell – politiskt, fackligt och religiöst oberoende förening med medlemmar som arbetar inom Polismyndigheten, Tullverket, Åklagarmyndigheten, Kriminalvården och Kustbevakningen.