För medlemmar i SNPF

Som medlem i SNPF får du full tillgång till hela föreningens kunskapsplattform, inklusive föreläsningar (varav några är exklusiva för medlemmar), unik kurslitteratur och fri tillgång till vårt omfattande artikelarkiv. Ta del av en unik kunskapskälla för dig som är anställd i rättsväsendet!

Registreringslänk till ditt medlemskonto ska ha kommit till din epost. Om du inte har fått detta, kontakta oss på support@snpf.org

Bli medlem   Logga in

Mer information

Som anställd i rättsväsendet och medlem i Svenska Narkotikapolisföreningen får du tillgång till hela utbildningsplattformen. Här finns unikt material som bara kan nås av medlemmar. Här kommer du att kontinuerligt kunna ta del av intressanta föreläsningar och utbildningar. Som medlem får du också föreningens tidning i tryckt format fem gånger per år. Du får också möjlighet att delta på föreningens uppskattade utbildningskonferenser och kan söka resebidrag och stipendier. Är du inte redan medlem så ansök via vår hemsida.

Vad ingår?

  • Grundutbildning – sex block
  • Alla tillgängliga fördjupningsutbildningar
  • Artikelarkiv
  • Litteratur

För vem?

  • Medlemmar i SNPF

Det här får du tillgång till i utbildningspaketet

Grundutbildning

Den här delen av utbildningen presenterar de vanligaste typerna av narkotika. Här lär du dig att känna igen olika typer av narkotika, effekter vid intag, tecken på när någon är påverkad samt får kunskap om vad olika typer av narkotika kallas och vilka risker som finns med olika preparat.

Med grundutbildningen klar har deltagaren bättre kunskaper och färdigheter inom ett viktigt ämnesområde. Efter genomförd utbildning erhåller varje deltagare ett diplom och får tillgång till fördjupande material.

Information

  • 49 min
  • 6 avsnitt
  • 6 frågeavsnitt
  • Diplomberättigat

Fördjupningsutbildningar

Som medlem i SNPF får du tillgång till samtliga fördjupningsutbildningar i kunskapsplattformen. Dessa utbildningar sker i form av föreläsningar på film. Till föreläsningarna finns också textstöd i PDF-format.

Artikelarkiv

Här får du obegränsad tillgång till Svenska Narkotikapolisföreningens unika artikelarkiv i e-tidningsformat. Här finns allt som är värt att veta om narkotika, söker du kunskap om narkotika så finns den här!

Litteratur

Här får du tillgång till unikt material som ger dig ännu bättre och fördjupade kunskaper inom narkotikaområdet. Här finns både fri litteratur och litteratur som är möjlig att köpa.

Kontakt / Support

Har du frågor eller synpunkter, kontakta oss gärna!

Vanliga frågor   Kontakt

Fler utbildningspaket

Här hittar du våra andra utbildningspaket som vänder sig till dig som vill ha en branschanpassad utbildning, till dig som utbildar personal i rättsväsendet eller till dig som är medlem i Svenska Narkotikapolisföreningen. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utbildningspaket!

För medlemmar i SNPF

Registreringslänk till ditt medlemskonto ska ha kommit till din epost. Om du inte har fått detta, kontakta oss på support@snpf.org

 

Bli medlem   Logga in