Narkotikautbildning BAS

Ett utbildningspaket som lär dig grunderna om narkotika och dess konsekvenser, något som är viktigt för dig som vill arbeta förebyggande och preventivt inom till exempel ANDT. Efter avslutad kurs har du lärt dig känna  igen olika typer av narkotika, fått verktyg för att upptäcka missbruk samt har lärt dig se om en person är narkotikapåverkad.

Köp av Narkotikautbildning BAS kommer vara möjligt senare i höst!

Pris från 200 kr/år

Mer information

När du köper Narkotikautbildning Bas får du tillgång till Svenska Narkotikapolisföreningens exklusiva kunskapsplattform. Den kommer att ge dig förbättrade kunskaper inom ämnesområdet narkotika, en kunskap som är oerhört viktig och som kan vara till stor hjälp i många olika sammanhang. Utbildningen är uppbyggd i kapitel, med tillhörande kunskapstester. När du klarat av samtliga deltester får du ett diplom som visar att du genomfört utbildningen. Du får dessutom tillgång till särskilt utvald kurslitteratur och vårt unika artikelarkiv med Sveriges största samling av artiklar inom narkotikaområdet.

Vad ingår?

 • Grundutbildning – sex block
 • Fördjupningsutbildning
 • Artikelarkiv
 • Litteratur

För vem?

 • Allmänheten
 • Skolor
 • Föräldrar

Det här får du tillgång till i utbildningspaketet

Grundutbildning

Den här utbildningen vänder sig till alla som vill veta mer om narkotika, särskilt till dig som kan möta narkotika eller narkotikapåverkade personer i din närhet eller genom ditt arbete. Utbildningen presenterar de vanligaste typerna av narkotika. Lär dig att känna igen narkotikan, effekterna vid intag, se tecken på när någon är påverkad, vad olika typer av narkotika kallas och vilka risker som finns med olika preparat.

Den här utbildningen ger dig bättre kunskaper och färdigheter inom ett viktigt ämnesområde. Efter genomförd utbildning erhåller du ett diplom och får tillgång till fördjupande material.

Information

 • 49 min
 • 6 avsnitt
 • 6 frågeavsnitt
 • Diplom

Fördjupningsutbildningar

När du har genomfört grundutbildningen så får du även  tillgång till fördjupningsförläsningar inom området. Till föreläsningen finns också textstöd i PDF-format. Är du intresserad av fler utbildningar än de som ingår, kontakta oss så kan vi hjälpa dig att anpassa ett paket som passar dina behov.

 • Anabola Steroider

Artikelarkiv

Här får du obegränsad tillgång till Svenska Narkotikapolisföreningens unika artikelarkiv i e-tidningsformat.
Här finns allt som är värt att veta om narkotika, söker du kunskap om narkotika så finns den här!

Litteratur

Här får du tillgång till unikt material som ger dig ännu bättre och fördjupade kunskaper inom narkotikaområdet. Här finns både fri litteratur och litteratur som är möjlig att köpa.

Kontakt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta oss gärna!

Vanliga frågor Kontakt

Fler utbildningspaket

Här hittar du våra andra utbildningspaket som vänder sig till dig som vill ha en branschanpassad utbildning,
till dig som utbildar personal i rättsväsendet eller till dig som är medlem i Svenska Narkotikapolisföreningen.
Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utbildningspaket!